Verkooppunten

Je vindt Pauwels sauzen in winkels van zo goed als alle bekende supermarktketens in België. Zo ligt ons assortiment nu al vast in de rekken van alle supermarkten van Jumbo, Delhaize, Carrefour, Albert Heijn, Lidl, Spar, Alvo, Cora, Okay en Aldi.

Bij Onze sauzen vind je per saus telkens terug in welke supermarkten deze saus wordt aangeboden. Merk je dat deze informatie niet meer accuraat is? Vind je onze sauzen m.a.w. niet meer terug in je favoriete supermarkt? Laat het ons weten via het contactformulier en dan ondernemen wij de nodige stappen!

  • Logo Aldi
  • Word verkooppunt van onze sauzen

    Ben je de trotse eigenaar, uitbater of inkoper van een supermarkt? Wil je jouw klanten laten kennismaken met de onweerstaanbare smaakmakers van Pauwels? Word dan nu zelf een verkooppunt en bied onze unieke en verrassende sauzen aan in jouw winkel.

    The best part? Niel alleen zullen jouw klanten blij verrast worden, maar ook jouw supermarkt zal profiteren van talloze voordelen. Met opvallende marketingcampagnes en in-store tastings zorgen we ervoor dat jouw supermarkt meesurft op de groeiende populariteit van Pauwels Sauzen.

    Ontdek hieronder alle voordelen en neem vandaag nog contact op!